A/B Baunegård

A/B Baunegård

På grund af energitilskuddet kan vi nu gå videre med ideen om et nyt og lækkert gårdmiljø

 

ref.baunegård

Energibossen ApS har rådgivet bestyrelsen hos Andelsboligforeningen A/B Baunegården i Gentofte nord for København. Vores rådgiver har anbefalet en række forebedringer i foreningen, foreningen har valgt at renoveret og lavet energioptimeringer så som:


• Efterisolering af taget.
• Udskiftning af vinduer.
• Belysningen i fælles området både inde og ude, hvor foreningen er gået over til LED belysning.

FAKTA:

Hos A/B Baunegården har renoveringen resulteret i en energibesparelse på 61.060 KWh. Hvilket betyder en CO2 besparelse på 12,5 Tons, for denne indsats blev der kvitteret med et kontant tilskud, som foreningen nu vil bruge på andre forbedringer af fælles området.

Investering:

– Kr. 2.600.000,-
Årlige energi besparelse: – Kr. 96.750,-
Tilbagebetaling: 27 år
Co2 besparelsen: 1250 Kg.